julegavetips - til kjæresten

Heihei! Julen nermer seg med stormskritt; og i dag er det allerede bare én måned til juleaften! Tenkt det! Førjulstidene er jo som alltids veldig koselig, men de er også veldig, veldig stressende. Julegaver skal handles, mat skal kjøpes inn og sist og ikke minst, det kjedeligste: huset skal vaskes. På grunn av alt som skal gjøres, så er det veldig greit å være ferdig med alle julegavene slik at man slipper å ha det hengende på skuldrene. Så, det jeg skal gjøre idag, er å gi dere noen tips til hva du kan kjøpe i julegave til kjæresten! Jeg personlig syntes det er veldig vanskelig å kjøpe julegave til min kjæreste, i og med at gutter vet aldri hva de ønsker seg. Derfor har jeg samlet noen enkle ting som man kan kjøpe til kjæresten sin. Håper dere liker det! 1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her // 11. her //
   
Gensrer, tshorter og skjorter er jo alltid en vinner, og det finnes jo såå mye fint der ute til guttene! De har også veldig mange fine klokker, som garantert ikke slår feil. Boksere og sokker er jo noe man alltid har bruk for - og de bokserne på bildet så jo kjempegode ut, og så mange, så billig! Snakk om kupp. Deodoranter og parfymer er vel alltid en slager, og kanskje en fin pengbok til den heldige? Skjerf, votter og lester er veeldig kjekt til kalde vinterdager. 

Jeg fant frem de beste tipsene mine, og noen av tingene er allerede klikket hjem og klar til å gis til min kjære. Håper han ble fornøyd, for det ble ihvertfall jeg, hihi. 

Hva syntes dere om julegavetipsene? Vil dere ha flere slike innlegg? 

2 kommentarer

s1ljeshverdag

24.11.2014 kl.13:32

Bra tips :)

Thea Caroline

24.11.2014 kl.16:51

s1ljeshverdag: Herlig å høre! :-)

Skriv en ny kommentar

Thea Caroline

16, Agdenes

Inspirasjon, inspirasjon og atter mer inspirajson!

Kategorier

Arkiv

hits